Amsterdam Light Festival

Het Amsterdam Light festival is bijna afgelopen en wij waren nog niet geweest. Meestal zijn er leuke foto’s te maken dus we moesten maar. Afgelopen maandag zouden we de rondwandeling van 8,5 kilometer eindelijk gaan maken. Eerst even lekker heet eten bij ons favoriete Sichuan restaurant in de Warmoesstraat. We zitten daar bijna iedere maand wel een keer. Hij is goddelijk. Na de maaltijd door de Warmoesstraat richting Beursplein gelopen, om halverwege keihard  te struikelen over een stapel fietsen die slordig over het trottoir lagen geparkeerd. Ik kon ze niet meer ontwijken en aangezien ik met een duur fototoestel om mijn nek liep probeerde ik dat te beschermen door mijn knieën op te trekken. Het fototoestel werd er misschien door gered, maar mijn knie niet. knie dik

 

 

 

 

Het lijkt gelukkig erger dan het was. Een fikse bloeduitstorting, verergerd door het gebruik van bloedverdunners.
Op dinsdag maar in de herkansing gegaan en alsnog – met wat pijnstillers de route gelopen. Mijn foto’s:

Gepostet von Peter Nugteren am Mittwoch, 16. Januar 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *